Varan är lagd i kundvagnen

Bosign

Bosign har inrett hem runt om i världen med genomtänkta designlösningar sedan 1995. Drivna av nyfikenhet har de under åren skapat många funktionella livsstilsprodukter i den skandinaviska designtraditionen.

Deras inredningsdetaljer kännetecknas av  passionen  för design och ett uppriktigt engagemang för att möta samtidens påverkan på vår livsstil.

I deras produktutveckling kombinerar de modern skandinavisk design med bestående funktionalitet och överraskande detaljer. De försöker alltid överträffa förväntningar och förbättra sina kunders vardag genom att leverera design av högsta kvalitet i enkla sköna lösningar som skapar ett mervärde.

Bosigns team med företagets ägare Ulf Bystedt, möter kunder och partners behov genom att noggrant övervaka varje steg, från de första ritningarna och patentering till slutlig leverans av varje produkt. Den filosofi Ulf Bystedt grundade företaget på under 1995 är i huvudsak vad som driver företaget idag –

”En Bosign produkt är estetiskt vacker, lätt att använda, och så väl utformad att dess verkliga värde inte ens är självklart vid första anblicken. Den ger dig något extra både funktionellt och formmässigt varje gång du använder den - och den tillför glädje i ditt liv.”

Pris: 0 kr Till kassan